Salgselev i Nuuk


Drømmer du om at få en spændende handelsuddannelse med speciale indenfor salg? Så er du måske vores nye salgselev i vores salgsteam, som målrettet sælger produkter indenfor Nonfood, Foodservice og Detail.

STILLINGEN
Vi tilbyder en spændende elevplads i vores salgsafdeling. I løbet af din elevtid vil du få erfaring med både internt og eksternt salg. Dine arbejdsopgaver som salgselev vil udvikle sig i takt med, at dine erfaringer og kompetencer vokser.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Telesalg, inklusiv tilbudsafgivelse og opfølgning
  • Deltagelse i afdelingsrelaterede projektopgaver og administrative opgaver
  • Daglig kontakt med kunder og leverandører omkring forespørgsler, tilbud, ordremodtagelse og rådgivning
  • Medvirken ved udarbejdelse af markedsføringstiltag og distribution af salgsmateriale
  • Kundekontakt med en fast kundegruppe og opbygning af nye kundeemner
  • Salgsrapportering og opfølgning vil være en integreret del af din uddannelse.

LIDT OM DIG
Du vil fra dag ét indgå som en del af salgsteamet, og det er nødvendigt, at du kan bevare overblikket i pressede situationer. Vi lægger vægt på samarbejde og du trives i et uformelt arbejdsmiljø. Uddannelsesmæssigt er du indskrevet på Akademiuddannelsen i International Handel og Markedsføring, og du har erfaring med Microsoft Office-pakken. Personligt er du vedholdende, energisk og initiativrig, og du tager ansvar for din egen læring. Du arbejder struktureret, og evner at fungere både selvstændigt og i teams. Du er udadvendt med godt humør, serviceminded, og ser altid muligheder i dine arbejdsopgaver.
 

HVEM ER VI?
Arctic Import er en stærk familieejet engros virksomhed. Nordatlanten er vores hjemmebane og hverdagen her er vores passion. Takket være vores mangeårige tilstedeværelse i Nordatlanten kender vi markederne bedre end de fleste, og vi er stolte af vores nordatlantiske arv.

 
ANSØGNING
Er du interesseret i at blive en del af vores team? Send din ansøgning sammen med dit CV allerede i dag, eller senest den 20. juni 2024. Brug email-adressen rko@arcticimport.gl og mærk din ansøgning “Salgselev”. Du kan starte enten den 1. august 2024 eller efter aftale. Arbejdsstedet er vores kontor på Industrivej i Nuuk.

KONTAKT
Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Rikke Krigger Olsen på tlf. 363679 eller via mail rko@arcticimport.gl