topbillede_about us_1
topbillede_about us_2
topbillede_about us_3
topbillede_about us_4

Om Arctic Import

NORDATLANTEN ER VORES HJEMMEBANE

Arctic Import er en familieejet virksomhed. Virksomheden blev grundlagt i 1978 og har udviklet sig til en af de stærkeste markedsledere i Grønland inden for B2B-grossisthandel med fokus på lokalt socialt ansvar og engagement. Det er ikke tilfældigt, at vi hedder Arctic Import. Nordatlanten er vores hjemmebane, og dagligdagen her er vores passion. Arctic Imports forretning fokuserer på de grønlandske, færøske og islandske markeder, og virksomheden er en specialiseret handelspartner, der samarbejder med offentlige institutioner og private virksomheder med et særligt bredt sortiment af detail-, fødevarer- og nonfood-produkter.

Kundeporteføljen er meget forskelligartet, fra mindre virksomheder med dag-til-dag-leverancer til større hotelkæder, restauranter, bygge- og anlægsbranchen, sundhedsvæsenet samt offentlige institutioner og private virksomheder. Vores kompetencer og service er blevet styrket gennem årene, og i dag er Arctic Import en distributør og handelspartner i både Grønland og resten af Nordatlanten.

Service, indsigtsfuld rådgivning og effektiv logistik udgør en naturlig del af oplevelsen, når du som kunde handler med Arctic Import. Vores tjenester tilbydes ikke kun til de større byer i Nordatlanten, men også i de mest afsidesliggende områder i nord. I dag tæller Arctic Import 120 medarbejdere.

For at bringe vores tjenester så tæt på vores kunder som muligt, har Arctic Import et engroslager og kontor i Nuuk og i Tórshavn samt et kontor i Aalborg. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder, kende deres udfordringer og behov og altid gå den ekstra mil for at servicere enhver kunde. Vi sikrer den vitale forsyningskæde – inden for dagligvarehandel, turisme samt bygge- og råstofindustrierne.

Vores værdier og kultur


Værdier er med til at definere kulturen – de er en vigtig del af den hverdag, vi arbejder i.

Værdierne fortæller hvem vi er, og hvordan vi behandler hinanden. De er vigtige både i forhold til vores medarbejdere, men også i forhold til vores kunder og samarbejdspartnere. Det er vigtigt, at både virksomhed og medarbejdere gensidigt forpligter sig til værdierne. Vi tror på de langsigtede relationer, hvor vi samarbejder, støtter hinanden og sammen udvikler et attraktiv arbejdsmiljø og en succesfuld virksomhed.


LÆS MERE

Sponsorpolitik

Som en stærk koncern i Nordatlanten ser vi det som vores opgave at tage ansvar for alle vores aktiviteter og bidrage til den positive udvikling i de samfund, vi er en del af. Arctic Import støtter hvert år aktiviteter, som hjælper børn og unge i lokalsamfundene til at få en god start på livet, for på den måde at kunne klare sig bedre i samfundet.

Vi støtter bl.a. Stop Kræften i Grønland samt mange lokale børneprojekter.

Vores primære formål med den sponsorstøtte vi yder er:

  • At støtte op omkring projekter og tiltag, der skaber værdi for lokalsamfundet.
  • At yde økonomisk støtte eller fysiske produkter til konkrete projekter, der tilgodeser udsatte børn.


Vi støtter ikke: 

  • Privatpersoner eller foreninger via fast kontingent.

Kontakt
Felter markeret med (*) er påkrævet.
Privatliv *