17.11.2023

Vi takker for en fantastisk konference i Nuuk

Nuna-Konf_large

I fredags havde CEO Thomas Hjort fornøjelsen af at deltage på Nuna Konferencen i Nuuk. Her deltog en bred vifte af turist- og hoteloperatører, myndigheder og aktører fra Grønlands erhverv, med både eksport- og importsiden repræsenteret. Dette gav en unik platform for gode drøftelser og netværk omkring de aktuelle udfordringer og muligheder, som de nye lufthavne i Grønland vil give.


Thomas Hjort satte et skarpt fokus på handling for alle aktører i det grønlandske erhvervsliv, hos det offentlige, og at udviklingen ikke blot er en mulighed, men også en forpligtelse for virksomheder med kapacitet og ressourcer. I Arctic Import læner vi os op af devisen "Den som har evnen, har også pligten”, og Thomas argumenterede for, hvor essentielt det er for virksomheder at investere og tilpasse sig for at udnytte og understøtte de nye vækstdrivere i Grønland.

Thomas kom ind på det aktuelt påbegyndte nye domicil for Arctic Import i Nuuk. Byggeriet forener alle aktiviteter under ét tag, med en kapacitet, der mere end fordobles ift. de nuværende faciliteter. Dertil kommer, at byggeriet bliver bæredygtigt og certificeret ud fra DGNB-certificering, hvilket gør det til det første erhvervsbyggeri i Grønland, der modtager denne certificering.

Tak til alle, der deltog i den vigtige dialog om hvorledes Grønlands fremtid med de nye lufthavne skal formes. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og være en del af denne spændende rejse!