01.03.2024

En fantastisk dag på Poul Hansen Gastro messen

Gastromesse

Sikke en fredag! Den 23. februar havde vi fornøjelsen sammen med 30 andre virksomheder at være en del af Poul Hansen Gastro Messen i Tórshavn. Poul Hansen Heilsøla er Færøernes største grossistvirksomhed, og messen var en fantastisk mulighed for at styrke vores kunderelationer, præsentere vores brede sortiment og vise, hvor meget mere, vi kan tilbyde vores kunder.

Vores stand tiltrak særlig opmærksomhed med lokkende messetilbud på Sika arbejdssko og Katrin dispensere, samt vores store udvalg fra Abena, Bent Brandt og Kentaur. Vores sortiment er nøje planlagt, så vi altid sikre vores kunder troværdige løsninger af høj kvalitet.

Messen er hvert år samlingspunkt for en bred vifte af besøgende - specielt indenfor proviantering, Horeca, plejehjem, sygehuse, kantiner, offentlige institutioner, detailhandlen mv. Messen betydning er enestående og et centrum for innovation, netværk og samarbejde blandt brancheprofessionelle.

Team Tórshavn stod stærkt, og vi vil gerne takke de mange engagerede besøgende, der gjorde messen til en levende og inspirerende oplevelse. Det var en fornøjelse at møde så mange passionerede fagfolk og dele vores passion for kvalitetsprodukter og løsninger.

En kæmpe tak til Poul Hansen Heilsøla for at være en fremragende vært og for at tromme branchens bedste sammen under ét tag. - Vi er allerede på tæerne for næste gang!