Salgskonsulent i Nuuk


Vil du være med til at passe godt på vores kunder, og levere Nordatlantens bedste kundeservice indenfor foodservice? Så er du måske lige den salgskonsulent, som vi mangler i vores salgsteam.


Om stillingen:

Vi søger en dygtig og engageret salgskonsulent til vores ambitiøse salgsteam. Vi kan tilbyde et spændende job, hvor du i samarbejde med det øvrige salgsteam er ansvarlig for salg af vores brede sortiment indenfor food og nonfood.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvarlig for at vedligeholde eksisterende kundeforhold samt udvikling af nye kunder indenfor foodservice og catering
 • Behandling af forespørgsler fra kunder, herunder udarbejdelse af tilbud og ordrebehandling
 • Daglig kundekontakt i forbindelse med forespørgsler, tilbud, ordremodtagelse og kunderådgivning
 • Deltagelse i afdelingsrelaterede projektopgaver samt administrative opgaver
 • Budgetansvarlig for egne kunder, samt salgsrapportering, opfølgning og performancemålinger

Lidt om dig

Den ideelle kandidat har erfaring indenfor foodservice branchen. Rådgivning af kunder og salg har været en stor del af din hverdag. Derudover kan du se dig selv i nedenstående punkter:

 • Du trives rigtig godt med opsøgende salg og har derigennem fået erfaring med opbygningen af gode kunderelationer
 • Du er ansvarsbevidst og struktureret i forhold til dine opgaver og følger hele tiden op på dine indsatser, også i en travl hverdag
 • Du har et solidt kendskab til hele Microsoft Office pakken og er vant til at bruge IT som et primært værktøj i din opgaveløsning
 • Du er udadvendt, serviceminded og ikke bange for at tage beslutninger
 • Du er ansvarsbevidst og udviklingsorienteret i din måde at arbejde på, og du forstår at succes skabes i samarbejde med andre
 • Det er en klar fordel, at du er tosproget


Hvem er Arctic Import
Arctic Import er en stærk familieejet virksomhed. Nordatlanten er vores hjemmebane og hverdagen her er vores passion. Takket være vores mangeårige tilstedeværelse i Norden kender vi markederne bedre end de fleste, og vi er stolte af vores nordatlantiske arv.

Service er en del af vores DNA. Vi har eksperter, der ved, hvad der skal til, og vi er stærke på produktviden og logistik. Det er en kompetence, som vi har bygget op gennem mange år.

Vi arbejder kontinuerligt på at blive Nordatlantens foretrukne forretningspartner, udgøre det stærkeste team og yde den bedste kundeservice i Nordatlanten.

Ansøgning
Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Har du lyst til at være med på holdet, så send din ansøgning og CV via mail til 
hr@arcticimport.dk og mærk den ”Salgskonsulent i Nuuk”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Jan Djurholm på mail: jdj@arcticimport.gl, eller på +299 535310.

Vi holder samtaler løbende og fjerner stillingsopslaget, når den rette person er fundet.