Arctic Group Logo web

Information vedr. ledelsesændring i Arctic Group A/S

Bestyrelsen for Arctic Group har i dag den 20 april holdt bestyrelsesmøde og her behandlet en opsigelse fra selskabets administrerende direktør, Peter Freiesleben.

Bestyrelsen har taget Peter Freieslebens beslutning til efterretning med udgangspunkt i beslutningens begrundelse i en stor arbejdsbyrde og ønsket om at kunne koncentrere sig om at planlægge og indlede en 3. karriere.

Peter Freiesleben har været selskabets administrerende direktør siden 2008 og har været ansvarlig for en betydelig udvikling i selskabets aktiviteter både i det geografiske hovedområde, Nordatlanten og med nye aktiviteter i Østafrika og Kina.

Bestyrelsen har udtrykt deres store tak for Peter Freieslebens indsats for Arctic Group AS.

Selv om Peter Freiesleben fratræder sine driftsmæssige arbejdsopgaver umiddelbart, ser bestyrelsen frem til at fortsætte samarbejdet omkring nogle konkrete projekter over de kommende måneder, hvor Peter Freiesleben vil stå til rådighed for selskabet.

Bestyrelsen har besluttet, at der umiddelbart indledes en søgeproces efter en ny administrerende direktør.

I den overgangs fase der kommer vil bestyrelsens formand, Stig Bøgh Karlsen påtage sig en rolle som "arbejdende formand" ligesom selskabets 2 ultimative ejere Poul Jørgen Nielsen og Ole Nielsen vil påtage sig konkrete opgaver i den overordnede ledelse.

 

Med venlig hilsen
Stig Bøgh Karlsen

Formand for bestyrelsen

 

 

 

Go to top